miercuri, 1 octombrie 2008

promisiunea-i promisiune

am promis ca revin cu detalii, poze, stari, ganduri dobandite in cluj :). ca sa nu ma lenevesc, trag d mine sa pun acilea de-o descriere, ca si-asa am innebunit lumea p private cu cat d misto mi s-o parut iesirea asta. ma voi stradui sa pun o ordine cronologica in poze, in cele cateva pe care le-am selectat pentru a le posta, ca nu ma dau in vant in a aparea p net :">.
prima seara am petrecut-o intr-o plimbare prin cluj, misto plimbarea, misto clujul.... am primit un ravas in seara aceea si in el era scris "you are guarded with love and friendship" (doamne ajuta [-o< ) (multumesc).
in urmatoarea zi am trecut la facut poze:)
prima semnifica teambuilding, in adevaratul sens al cuvantului ;)) (participantii stiu de ce :$ ). asta s petrecea in a 2 a seara de cluj.


am trecut si la vizitatul clujului, ca doar noh ii de vizitat:).


hotel continental din cluj napoca

clujul napadit di ciori ;))



hotel continental napadit d ciori ;))



bastionul croitorilor.
in drum spre acest obiectiv turistic am dat peste o ceainarie in care am vazut persoane asiatice si ziceam ca noh, vreau si eu sa vad cum e un ceai in cluj.



opera romana din cluj napoca



aveam si treburi serioase de facut, dupa prezentarea din timpul zilei, cu colegii de scoala antreprenoriala.




asta e un salut pentru toate geamurile din tren ;))
zic asta pentru ca, putini stiu, sau macar cei ce stiu au tot auzit;)) ca in drum spre cluj, d fapt nici macar nu s pornise trenul, era in gara brasov, io mi-am spart arcada stanga:D. asta pt ca am vrut sa fiu fata faina si sa-mi iau ramas bun d la frate-miu ce era p peron, si in chinuiala mea de a deschide geamul, acesta a venit cu viteza spre mine :D.
primul instinct a fost sa-mi verific toate oscioarele di pi la cap, sa vad daca este, ca sa spun asa, erau toate #:-s, numai ca in plus, bonus, am descoperit urme d la bataia asta sangeroasa si m-am ales cu o taietura :), care acum nu se prea mai observa #:-s. am fost cam batausa grupului, ca numai eu aveam urme de boxeritza ;))


in seara zilei in care este facuta poza de mai sus, am fost la biserica reformata, se afla pe langa bastionul croitorilor.
acilea am avut placerea sa ascult un concert, d fapt o parte, de muzica veche, organizat de centrul cultural francez, unde au cantat la instrumente 3 pers: flau, lauta( era un instrument p care nu reuseam sa-l identific) si vioala de gamba (parca asa se numea) . mi-o placut de numai acest concert, mai ales flautul fu pi corazonul meu 8->.
seara nu s termina aici, de la concert am fujit spre......




cofetarie :D:D:D:D
cred ca mult prea cunoscuta cofetarie, ca am facut-o publica prin prajiturile pe care le-am degustat acolo si pe care le-am postat la avatar o perioada, pana am primit reclamatii, ca glanda salivara a oamenilor actiona in mod excesiv la vizualizarea pozei, asa ca am fost nevoita sa schimb poza:).
in orice caz, pe langa aspectul foarte placut al prajiturilor, acestea.....

erau si foarte gustoase prajiturile....mniami mniami


sa nu uit sa mentionez faptul ca pe langa distractie si voie buna, a tb sa si muncim....mai jos e dovada lucrului in echipa...tb sa ne muncim la un plan d afaceri...pana la urma a iesit bine #:-s
cred ca foarte bine luand conditiile date;)) (thanks colegu')


iaca o venit si urmatoarea zi :D
la plimbareala prin cluj, am descoperit un atelier foto in care erau 2 aparate foto vechi, pe care le puteti vedea, ca nu m-am putut abtine sa nu le trag in poza:)


eeeeh acum e acum...
dupa plimbareala si muncile avute, in ultima seara am fost la ceainarie.....ta na na na, da, e vorba de ceainaria pe care am tot laudat-o ca mi-o ramas in suflet, ca mi-a placut f mult si ca s-o legat di corazonul meu.
am si o melodie care se auzea pe fundal in ceainarie, iar pentru a creea atmosfera simtita de mine atunci, v-o prezint;;)


meniul:)



zambiti va rog, ca vreau sa trag in poza feelingu' avut...happy happy happy ;;)
daca melodia de mai sus s-a terminat, atunci va invit sa ascultati si melodia urmatoare:
http://www.youtube.com/watch?v=FrCOrkz9A5I&feature=related
clar m-am tras in poze, pentru ca specificul ceainariei era japonez, ceea ce a implicat descaltarea la usa ;))
inauntru, dupa cum se pot vedea, sunt scaune si mese joase, ceea ce iarasi fu suuper misto, adica mie mi-o placut f mult;))
ceaiul- pentru ce am ajuns in ceainarie...evident:)
tipa de acolo a pus o bila in apa si a zis ca atunci cand infloreste si cade la fundul vasului, ceaiul e bun de baut.
si am tot stat noi cu interes sa infloreasca aceasta bila care este formata din frunze de ceai verde, care sunt infasurate in jurul unui miez de petale de trandafir. am dat citat din meniu, ca nu ma tine memoria sa spun exact;))
nu pot zice ca avea un gust intens sa ma dea pe spate, ci era aromat si inmiresmat. pt noi, cum suntem obisnuiti cu ceaiuri in care sa simti gustul de coacaza sau d fructe d padure, si indulcit bine, e mai greu sa savuram un astfel de ceai. repet, ca si gust nu m-o dat p spate, dar acolo nu vindeau numai ceaiuri, ci ofereau atmosfera. partea vizuala si cea olfactiva erau prezente la raport si simteau din plin aroma si mireasma ceaiului.

la un ceai:)

am trecut-o p lucruri mai tari....o'sake

dupa reactia mea s-a vazut cat de mirobolant era gustul...nu as vrea sa spun cu ce seamana ca si gust, pentru a avea curiozitatea sa incercati si voi;)).

in aceasta ceainarie se faceau diferite petreceri cu tema, se poate observa din urmatoarele afise
(moooama cata reclama ii fac tipei care s ocupa de ceainarie, ar tb sa-i tai chitanta;)). nu o fac pt reclama ci pt ca m-am simtit f bine acolo si mi-ar placea ca si alte pers sa fie cel putin la fel d happy cum am fost eu cand am pasit in ceainarie).

poza asta fu din ultima zi, in care ma grabeam sa mai vad una alta in cluj

si ca sa arat ca nu am fost in cluj doar pentru distractie, am o poza de pe tren (cand stau departe de orice geam naravas;)) ) in care citeam :-B

si nah, ca m-am prins ca ma trage-n poza, macar sa iau si eu o fatza d om intelectual :-B
cu toata reclama ce i-am facut-o clujului, cofetariei si ceainariei, io zic ca fu f misto iesirea asta, in spirit ardelenesc nu numai pt locurile vizitate sau pt papilele gustative satisfacute ci pt lumea cunoscuta acolo:)
chiar o fost foooarte bine ca sa o dau in accente de cluj si m-am simtit neasteptat de bine, cel putin pentru cum debutase calatoria, cu lovituri, taieturi si sangerari (de la spranceana, arcada).
no, deja am umplut acilea locul si poate se plictiseste lumea, asa ca tai macaroana in stil clujan pi seara asta.
sa auzim de foooarte bine!
si multumesc;)

Niciun comentariu: