miercuri, 6 mai 2009

OMG

Obisnuiesc sa utilizez OMG ironic, insa acum chiar ma sperie gandul ca unii oameni pot fi atat de ignoranti.
Imi completam declaratia 230 pentru redirectionarea a 2% din impozitul care merge la stat, din salarii si intreb lumea daca doreste sa faca la fel, fiind vorba de niste bani pe care nu-i da din buzunar, ci le gasesc o utilitate, alta decat cea de a merge la stat ca si impozit, iar raspunsul care e??? Nu, intreb, firesc mi se pare mie: "de ce?", ca nu-i dau. Explic ce si cum se intampla, ca prin aceasta actiune poate fi ajutata o asociatie, oricare dorita de ei, sa-si indeplineasca obiectivele propuse: sa ajute lumea in lupta cu cancerul, sa gaseasca solutii copiilor strazii, sa sprijine cercetarile derulate in diferite domenii de interes medical, etc. Raspunsul a fost, de asemenea, NU.
Inteleg ca nu vor sa faca voluntariat, ca nu au timp, bani, dispozitie sau mai stiu eu ce, insa pentru a completa o hartie care poate ajuta foarte mult, nu vad de ce nu ar fi dispusi sa faca acest minim efort, poate creierul meu nu e suficient de dezvoltat sau ingustat sa inteleaga o astfel de gandire...chiar nush :-??.
Am simtit nevoia sa-mi exprim in scris revoltarea simtita... Sorry daca celor ce citesc aici le-am lezat vreun drept, insa cred ca nu sunt astfel de persoane, care sa gandeasca asa, printre cei ce-si aloca timp sa mai citeasca una alta, sau sa se informeze.
Pentru toti cei care doresc sa ajute orice asociatie nonprofit prin redirectionarea celor 2%, ii invit sa completeze declaratia 230.
Pentru cei ce doresc sa redirectioneze acesti bani spre Hospice Casa Sperantei- asociatie ce se ocupa cu infrumusetarea ultimelor momente din viata celor bolnavi de cancer in stadiu final, ii invit sa downloadeze formularul de pe site-ul acestei asociatii, completat cu datele ei.

http://www.hospice.ro/campania2suta.php/

Acest formular se completeaza cu datele personale si lui i se ataseaza o copie dupa fisa fiscala eliberata de la locul de munca.
Acestea pot fi depuse pana in data de 15 mai la Finante.

O zi faina si sper sa fiti ocoliti de ignoranta altora!

Un comentariu:

alex spunea...

Zi-le tu Mada!!! si la noi la serviciu au adus fluturasi si declaratii pentru hospice, insa chiar nu stiu cati au completat formularele acelea, ele inca mai stau teanc pe biroul team leaderilor :( si vorba ta, de ce sa se duca banii la stat? si asa nu fac nimic cu ei, doar ii fura!!!